לנקות שיניים - תינוקות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

18/10/2011 | 06:18 | מאת: מרינה

שלום, בתי בת 10 חודשים, שמתי לב שיש לה ריח רע מהפה. בעיקר, בבוקר, כנראה. החתי את המוצץ שהיא מצצה - יש ריח רע, אפילו מזכיר ריח של פטרייה? יש לה 4 שיניים.האם ואיך מומלץ לנקות את השיניים והפה? תודה.

צחצוח שיניים מומלץ מהשן הראשונה ומומלץ גם לבצע חיטוי של המוצצים כדי למנוע פטריות צחצוח שיניים ניתן לבצע עם אצבעון או מברשת שיניים לילדים משחת שיניים מומלץ בשלב זה ללא פלואוריד או עם ריכוז פלואוריד נמוך ביותר וכמות מזערית כחצי גרגר אורז

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים