עששת בילדה בת 3.5-הרדמה?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

26/10/2010 | 20:05 | מאת: איילת

שלום רב היום ביקרתי אצל הרופא השיניים השלישי שבדק את ביתי(2 שיניים קדמיות "רקובות") שאמר לי שלבתי יש עששת בשינים ואף האחרון כינה את המצב "עששת דוהרת". כולם שאלו אותי אותה שאלה:אם היא ישנה עם בקבוק ואם לקחתי אנטיביוטיקה בהריונה, תשובתי לשתי השאלות היא שלילית,הרופא היום המליץ בחום רב ואף בדחיפות על הרדמה כללית לטיפול השיניים. אני חוששת ומנסה להבין (אף אחד לא ענה לי) ממה זה נובע? אבקש את המלצתכם הדחופה תודה

27/10/2010 | 22:53 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום איילת, האם מישהו מבין הרופאים שביקרת הינו מומחה ברפואת שיניים לילדים? למומחה יש כלים נוספים לפני הרדמה כללית, ביחוד כאשר מדובר במספר מועט של שיניים הזקוקות לטיפול. סביר להניח שלאחר בדיקה ותישאול על ידי מומחה, תוכלו לגלות את הגורמים האפשריים לעששת אצל בתך. בהצלחה, ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים