תביעה במקרה של שיניים שנעקרו

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

09/08/2004 | 14:58 | מאת: רקפת

בתי בת 10. לפני כשנתיים נעקרו שתי שיניה הקדמיות במגלשת מים. השיניים הוחזרו לפה ונעשו מאמצים לתחזק אותן עד שהשורשים התאחדו עם הלסת ונאלצנו לבצע עקירה ולהתאים פלטה במקומן. כעת אנו מבקשים לתבוע את המלון שבו ארעה התאונה. שאלותי: א. שעמעתי שעקירה מוחלטת נחשבת לנכות ואז ביטוח לאומי או ביטוח תלמידים מפצים? ב. האם ידוע לכם על עורך דין שמתמחה באופן ספציפי בסוג זה של תביעות? בתודה רקפת

12/08/2004 | 11:13 | מאת: ד"ר ג'יין רונן

א. איבוד שן אכן נחשב לנכות, וישנו ביטוח שיניים לחבלות לילדים בבתי הספר שמכסה 24 שעות את הילדים. לכן צרי קשר עם בית הספר והם כבר יפנו אותך לביטוח הנ"ל. ב. בקשר לתביעה את צריכה עורך דין וחוות דעת מיקצועית של רופא שיניים לילדים, לשאלתך בקשר לעורך הדין אני מיעצת לך לפנות לפורום רפואה ומשפט ולשאול שם

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים