דלקת חניכיים אצל תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

14/04/2010 | 17:38 | מאת: מורן

שלום, יש לי תינוק בן 8 חודשים עם חום כ-40 מעלות כבר 24 שעות, בוכה וכואב. בינתיים במוקד חרום לא מצאו את הסיבה. שמתי לב שבחניכיים העליונות יש צבע לבן ומעט נפיחות, האם יתכן שהכאב והחום נובעים מבקיעת שן? האם יתכן שמדובר בדלקת חניכיים? אשמח לתשובה מהירה....

חום גבוה כל כך לא נראה לי מבקיעת שיניים יתכן שבמקביל למחלה וירלית של הילד ישנה גם בקיעת שיניים. יתכן שמדובר בזיהום ראשוני של הרפס שמופיע בתוך הפה באודם נפיחות וכאבים בחניכיים, בכל מקרה אין הרבה מה לעשות הרבה נוזלים שלא יתיבש ולהורדת חום וכמובן להיות במעקב אצל רופא הילדים, החלמה מהירה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים