בליטה בחניכיים לילדה בת 7

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

06/12/2009 | 21:03 | מאת: חני

שלום רב, לפני כשבועיים הבחנו שלביתי בת ה 7 ישנה בליטה מתחת לשן חלבית שטופלה בשל עששת ויש בה סתימה.הבליטה בצבע לבן-אפור,בצורה עגולה (כאילו מלאה בנוזלים) לא כואבת אלא רק במגע ומעט שורפת. לפני מספר ימים אף דימם אזור החניכיים שמסביב לשן זו בלי כל סיבה נראית לעין, ואחרי מספר שניות הדימום הפסיק. אודה לך על התייחסותך לתופעות אלו. ממה הם נובעים? האם זהו מקרה חמור? מה עליי לעשות? האם מספיק בשלבראשון לקראצל רופא השיניים הרגיל? תודה רבה, חני

07/12/2009 | 10:25 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום חני, עליך לקחת את בתך לבדיקה , סביר להניח שמדובר בדלקת שמקורה בשן ויש צורך בטיפול . בהצלחה, ד"ר רוזן-ולטר.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים