שיני חלב עקומות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

04/07/2009 | 08:03 | מאת: זזה

שלום, לבתי בת 3 ו- 3 חודשים רק לאחרונה בקעו כל השיניים אבל השיניים הקידמיות בקעו בצפיפות ולכן הן עקומות (לא משהו שמפריע לה טכנית, רק אסטתית זה פחות יפה) שאלתי היא האם זה אומר שאין לה מספיק מקום בלסת העליונה לכל השיניים וזה ישליך גם על שיני הקבע שיגדלו בגיל מאוחר יותר? אם כן, האם יש פעולות מונעות שכדאי/אפשר לבצע מראש? תודה

צפיפות שיניים בגיל צעיר ברוב המקרים מובילה גם לצפיפות בשיניים הקבועות, אבל אין מה לעשות, ברוב המקרים ילדים אלו יזדקקו ליישור שיניים בגיל מבוגר יותר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים