גז צחוק

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

20/12/2004 | 23:19 | מאת: גלית

האם מקובל לטפל בגז צחוק (לטיפול שורש) בילד בן 3? מהם הסיכונים בשימוש בגז צחוק בגיל כזה? תודה

27/12/2004 | 09:55 | מאת: ד"ר ג'יין רונן

אם יש צורך לעזור לילד כה צעיר לקבל את הטיפול הדנטלי הדרוש ניתן לטפל בגז הצחוק או בעזרת תרופות. כדי שגז הצחוק יעזור הילד צריך לנשום דרך האף ולא דרך הפה אחרת אין השפעה, לילדים בגיל זה די קשה לבצע מסימה זו ובדר"כ טיפול בעזרת תרופות מתאים יותר, בכל מקרה בגיל כה צעיר אם הילד זקוק לטיפול שורש שהוא טיפול לא קל אני ממליצה ללכת לרופא שיניים מומחה לילדים כדי שגם הטיפול יהיה טוב וגם הילד לא יצא עם טראומה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים