לד"ר יעל פרי - פרונט

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

14/12/2004 | 11:03 | מאת: קרני

בתאריך 1.12.04 הפניתי אליך שאלה בנושא - סד להרמת מנשך. בתשובתך אלי , כתבת כי חסרים לך פרטים משלימים על מנת שתוכלי לענות לי על השאלה . את הפרטים האלו השלמתי בהמשך לתשובה . ( כ- 17 שורות למטה ) . אודה לך אם תוכלי להמשיך ולענות לי על השאלה . נתון נוסף בנושא זה - הוא שבני אף חורק שיניים בלילה . תודה .

בגלל שחיקת השיניים וכמו שצינת בעיה בשפה כנראה בגלל הרגל או צורת הלסת כדאי לפנות לרופא שיניים מומחה לרפואת הפה והוא יכול להתאים סד גם לשחיקת השיניים וגם לבעיה בשפה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים