בקיעת נעים אצל תינוקת בת שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

06/07/2019 | 16:36 | מאת: סיון

היי, לבת שלי צמחו עד כה 2 שיניים תחתונות ביחד.. ושן אחת עליונה. השן העליונה השנייה התחילה לבצבץ ואפשר רק להרגיש אותה עם האצבע לפני כחודש פלוס ועדיין לא יוצאת ממש כך שיהיה ניתן לראות בכלל שיש עוד שן. נראה כאילו היא ״נתקעה״ ולא רוצה לצאת. כמה זמן לוקח לכל שן לבקוע ממש מהחניכיים ולצמוח עד הסוף? כרגע אין שום שן נוספת באופק, גם זה קצת מוזר לא ?

הכל נראה כתהליך בקיעה נורמלי ותקין. הבקיעה אינה מתקדמת באופן קבוע אלא יש הפסקות וחזרות. לא נראית סיבה לדאגה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים