שן חלב קידמית שנפלה במלואה כתוצאה ממכה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

19/06/2019 | 14:57 | מאת: נעמה

צהריים טובים, שלשום בתי בת השלוש וחצי נפלה והשן הקדמית יצאה במלואה, היינו במיון ואצל רופאת השיניים אתמול, היא עשתה צילום וראתה שאכן השן יצאה במלואה. אני מתוסכלת מאד מהמראה האסתטי שהיא צריכה להישאר ככה עד שתצמח לה שן קבועה. יש מה לעשות ? השן שמורה אצלנו אבל בשקית בלבד. תודה רבה מראש על תגובתכם.

שמירת השן למזכרת נחמדה. אין מקום להחזרת השן למקומה(השתלת שן ראשונית לא מומלצת. בעתיד, אם הדבר יציק מאד לילדה, ניתן לשקול פתרון כלשהו אצל רופ"ש לילדים

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים