בקיעת שיניים בגיל מוקדם

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

28/03/2019 | 20:31 | מאת: אמא לילדה

שלום, בגיל 4 חודשים יצאו לבת שלי 2 שיניים למטה, היום היא בת 7.5 חודשים וממש עכשיו עומדות לצאת לה 4 שיניים למעלה.. זה תקין שיוצת ככ הרבה שיניים ביחד? בנוסף נאמר לי שזה פחות טוב שיוצאות שיניים בגיל מוקדם כי הן "חלשות" יותר האם זה נכון? במידה וכן אשמח להסבר. תודה :)

יש ילדים שאצלם בקיעת השיניים מוקדמת יותר . אין הבדל גדול בחוזק השיניים בגלל כמה חדשים. אצל ילד בריא בקיעת השיניים היא תהליך שנמשך כמעט שנתיים עד לבקיעת כל השיניים הראשוניות אצל חלק צומח קודם ואצל אחרים מאוחר יותר. נראה לי שאין סיבה לדאגה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים