משחת שיניים בת שנתיים וחצי ......

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

03/02/2019 | 15:45 | מאת: שמרית

היי. בתי בת 2.5. עדיין בולעת משחה.עד איזה גיל אני יכולה להמשיך ולהשתמש במשחת שיניים ללא פלואוריד המיועדת לשיני חלב (וולדה)?כלומר מאיזה גיל זה קריטי שיהעה פלואוריד במשחה?

לדעתי אתם יכולים לעבור כבר עכשיו לשימוש במשחה המיועדת לשנים 2-6 לשים בשלב ראשון כמות קטנה (כמו מריחה של חמאה על לחם. במקביל תתאמנו עם הילדה שתלמד לירוק ועם הזמן תוכלו לעבור לכמות משחה גדולה יותר, "כגודל אפון או כגודל ציפורן הזרת של בתכם. תוספת הפלואוריד חשובה מאד בהצלחה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים