שיניים שינו צבע לאפור לבת 6 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

30/12/2018 | 16:38 | מאת: דניאל

שלום , לביתי בת ה6 חודשים החלו לצמוח 2 שינייקדמיות תחתונות לפני כחודש.... פתאום היום שמתי לב שהן מעט אפורות ! נלחצתי ממש ממה זה יכול להיות? לא קיבלה מכה או משהו ! האם זה ישתנה?! היא נורא שטנה השיניים ממש מעט בחוץ מדוע זה פתאום אפור?!

לעתים קרובות נראית צביעה כהה על גבי השיניים, גם אצל ילדים קטנים. זוהי צביעה חיצונית שלא יורדת בצחצוח. נגרמת על ידי חיידקים , אך לא גורמת כל נזק. תמונה יכולה לאשש את הממצא , אם תשלחו

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים