שן בשרית עם גוון צהוב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

02/12/2018 | 22:33 | מאת: מלודי

לבני בן 6 וחצי יוצאת שן בשרית תחתונה הפילה שני שיניים חלביות ועכשיו היא תופסת מקום של שני שיניים מה ניתן לעשות ? איך השן השנייה תמצא מקום לצמוח .. בנוסף השן צומחת עם כתמים צהובים מה יכולה להיות הסיבה ? מדוע השן לא יוצאת לבנה ?

השיניים הקבועות צבען הרגיל הוא צהוב יותר מהשיניים הראשוניות. כתמים צהובים בתוך השן נגרמים לרוב עקב בעיות שונות בתקופת התפתחות השן ואם הם מהווים בעיה אסתטית ניתן לטפל. לגבי חוסר המקום הוא קשור ליחס בין גודל הלסת וגודל השיניים ומטופלת בגיל מאוחר יותר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים