שן מתנדנדת עקב מכה ילד בן4

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

24/10/2018 | 20:22 | מאת: אב מודאג

היי ערב טוב, בני בן ה4 נפל וקיבל מכה בשן שכבר נחבלה בעבר, השן דיממה ועכשיו היא זזה, רופאת השיניים אמרה שהשורש נשבר ושצריך לעקור... האם יש משהו אחר שאפשר לעשות? האם בכלל זאת החלטה נכונה לעקור? מה יקרה לשם שבאה אחריה במידה ויעקור? המסכן הקטן יהיה שנתיים בלי שן, ניתן לעשות משהו? תודה ובלילה על החפירה

אם יש שבר שורש שגורם לניידות רבה של החלק השבור בשן ראשונית, מומלץ בדרך כלל לעקור את החלק השבור ולעקוב בעת הבקיעה של השן הקבועה , בערך בגיל 7 ששארית השורש נספגה כצפוי

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים