חתיכה שתקועה בתוך החניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

05/08/2018 | 23:51 | מאת: רותם

צחצחתי שיניים וניסיתי להוציא עם המברשת חתיכה ירוקה קטנה שהייתה על השן שלי והחתיכה איכשהו נכנסה בין השן לבין החניכיים, כאילו מתחת לעור של החניכיים. האזור של החניכיים שם נוקשה ואני לא מצליחה להוציא את החתיכה. חשבתי לנסות להוציא עם קיסם אבל אני פוחדת שזה ידחוק את החתיכה למעלה יותר. האם יש משהו שאני יכולה לעשות בעצמי כדי להוציא את החתיכה או שאני צריכה ללכת למרפאת השיניים?

אם את לא מצליחה להוציא והדבר מציק לך אולי הורה יעזור ואם לא תגשי לרופא שיניים

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים