הצטברות לכלוך על השיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

23/07/2018 | 17:08 | מאת: לימור

לביתי בת הארבע יש כל הזמן הצטברות של לכלוך על השיניים. למרות שאני מצחצחת לה בוקר וערב בצורה יסודית ביותר. אפילו בבוקר היא קמה עם כתמים שחורים בין השיניים ובחלק שקרוב לחניכיים. זה לא קרה מעולם לביתי הגדולה יותר שהשיניים שלה במצב מושלם ... מה יכולה להיות הסיבה? מה ניתן לעשות כדי למנוע? האם זה דורש בדיקת רופא שיניים?

בהנחה שלאחר הצחצוח בלילה אין נשנוש נוסף והצחצוח היה יעיל, אחת האפשרויות היא שאולי זגוגית השן אינה חלקה . לעתים מבנה הזגוגית שאינו חלק מעודד הצטברות רובד חיידקים . כדאי להבדק ולהתייעץ עם רופא שיניים מומחה לילדים

לגבי הצבע השחור אם אינו יורד בצחצוח הסיבה שונה. לא ברורה הסיבה לצבע השחור שיורד בצחצוח

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים