פיוג'ן או כפל שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

14/07/2018 | 16:55 | מאת: בהאא

בני בן 7, בקעו לו שיניים כפולות, הרופא איבחן פיוג'ן, ייעץ לי לפנות למומחה שיניים ילדים. אודה על קבלת המלצה למומחה בתחום והסבר על התופעה. תודה

פיוזן הוא תוצאה של שן שמתחברת עם השן שלידה ויוצרת שן כפולה. לפעמים יש שן שמתפצלת לשנים ויוצרת שן כפולה.האבחנה נעשית באמצעות צילומי רנטגן. והטיפןל בהתאם להפרעה שבדבר גורם. מומחה ברפואת שיניים לילדים תוכל למצוא בהסתדרות לרפואת שיניים או בגוגל או בקופה., תלוי איפה אתה גר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים