איחור בבקיעת שיניים אצל תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

21/06/2018 | 20:50 | מאת: לולה

שלום, ביתי בת שנה ו10 עדיין רק עם 8 שיניים שבקעו(מקדימה, למעלה ולמטה באופן סימטרי) ועוד 4 שכמעט בקעו סופית(נראה כמו טוחנות),שן אחת בכל רבע באופן סימטרי גם כן. הבנתי שכבר אמורות בגיל הזה לבקוע כל ה20. האם אכן הדבר נחשב לאיחור ומה לעשות אם כן? תודה

21/06/2018 | 20:55 | מאת: לולה

שכחתי לציין כי אצלי יש מחסור גנטי בשיניים, למרות שבגיל הזה כבר הייתי עם פה מלא

האינפורמציה שמסרו לך אינה נכונה. השיניים הראשוניות מסיימות את בקיעתן בערך בגיל שנתיים וחצי.לכן אצל ילדה בריאה קצב התפתחות כמו של בתך בהחלט נחשב כרגע נורמאלי לגמרי

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים