שיניים קובעות שעדיין לא צמחו

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

01/06/2018 | 14:24 | מאת: רעות

שלום, לביתי בת ה 5.11 נפלו כבר 5 שיניים. 2 השיניים העליונות נפלו לפני 4 חודשים בערך, אך טרם מראים סימני צמיחה. האם עליי לקחת אותה לבדיקת רופא שיניים? תודה רבה מראש.

חמש שיניים בלבד שנשרו בגיל 11 , הן באיחור מהרגיל. עם זאת ייתכן שזהו הקצב הנורמלי בשביל בתך. כדאי להתייעץ עם רופא שיניים מומחה לילדים, שיחליט לאחר בדיקה וצילומי רנטגן אם קיימת הפרעה כלשהי .

02/06/2018 | 18:21 | מאת: רעות

שלום, היא לא בת 11, היא בת חמש ו 11 חודשים ונפלו לה 5 שיניים. השתיים העליונות נפלו לפני 4 חודשים וטרם צמחו הקבועות. אשמח לתשובה בנושא. רעות

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים