צמיחת שיניים ראשונות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

15/02/2018 | 10:19 | מאת: מאמא

שלום, הבת שלי בת 1.2 ועוד לא צמחה לה אפילו שן אחת. מתפתחת כרגיל בשאר התחומים - הולכת מסביב לרהיטים, מוטוריקה עדינה מפותחת, חוזרת אחרי מילים (אבל עוד לא מדברת). מאיזה גיל צריך לדאוג / לבדוק את הנושא? עד איזה גיל נחשב תקין שלא יצאה אפילו שן אחת? תודה רבה! תודה

אחור בבקיעת השיניים הראשוניות , אצל ילדה בריאה ומפותחת, כשאין סיפור משפחתי של חוסר שיניים, לא צריך להדאיג. אם אתם לא תראו סמני בקיעה באזור הקדמי של הלסת התחתונה לזמן נוסף, תוכלו לגשת לרופא שיניים מומחה לילדים שיבדוק .

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים