חורים לילד בן 3.5 האמנם?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

13/02/2018 | 20:40 | מאת: אנא

הי בני התלונן לפני כחודשיים על כאב קל בלחי, בבדיקת רופ״ש וצילום נאמר לנו שמדובר בחור קטן, התחלה, ואף בשני צידי הפה בשיניים האחרונות התחתונות. נקבע תור לסתימות אך לא בוצע עדיין. מאז, חודשיים, בני לא ציין כלל כאב ואני תוהה האם זה אכן מצריך טיפול כרגע. סליחה על הבורות.. תודה

אם תחכי לכאבים יהיה מאוחר מדיץ השיניים הראשוניות , שיני החלב מתחילות לנשור בגיל 6 והאחרונה מתחלפת רק בגיל 12 לכן חשוב לטפל בהן. בהתחלה החורים (נגעי העששת, קטנים וככל שתדחי את הטיפול הם יגדלו ויהיו קשים יותר לטיפול, ואז עלולים להןפיע כאבים וזיהומים

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים