טיפול שורש שהופסק ייעוץ

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

07/02/2018 | 12:56 | מאת: לי

רשמתי לך שבן שלי בן 7 וחצי החל טיפול בשן חלבי 64. ישב נינוח ואז כשהרופא קדח הוא אמר שזה קיטוע מוך הילד קיבל זריקת אלחוש והחל להתנגד לטיפול ואז הרופא נאלץ להפסיק וסתם בסתימה זמנית.אנחנו חודשיים אחרי הילד לא מוכן ללכת לטפל בשום אופן.הלכנו כמה פעמים וכל פעם הוא סרב.כרגע השן עם סתימה זמנית חלקית כי חלק נפל.הרופא אמר להשאיר ככה וחא רצה לסגור של יהיה מצב שהוא יסגור ויתנפח לו המקום..אובדת עצות ולא ישנה בלילה ממחשבות.השן כרגע רגישה למגע אבל לא כואבת ..מה ההשלכות של להשאיר כך את השן?באיזה גיל היא אמורה לנשור?

שן 64 מתחלפת רק בעוד שנתיים ויותר. יש צורך להמשיך בטיפול. כדאי שתגשו לרופא שיניים מןמחה לילדים שיוכל להרגיע את הילד וגם אולי להשתמש באמצעים שעוזרים להרגעה כמו גז צחוק או תרופת הרגעה שתאפשר להשלים את הטיפול ולהרגיע את הילד ואת ההורים.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים