שיניים צהובות ילדה בת 6.5

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

20/11/2017 | 08:05 | מאת: רינת

שלום רב, ביתי בת 6 וחצי. מזה תקופה ארוכה השיניים שלה (בדגש קדמיות ותחתונות) הינן צהובות. לפני חודשיים וחצי היא היתה אצל שיננית ועתה חודשיים וחצי לאחר מכן השיניים שוב הצהיבו משמעותית. יש לציין כי חלק מהשיניים הצהובות אינן שיני חלב וצמחו בחצי השנה- שנה האחרונה. כמובן שאנחנו מצחצחים לה שיניים פעמיים ביום, מקפידים אנחנו לצחצח לה לוודא צחצוח תקין ואף עברנו למברשת שיניים חשמלית. מתלבטת אם לקחת אותה שוב לשיננית או שמא זה עלול לפגוע בשיניים במרווח כל כך קצר. אודה לעצתך לגבי השיננית/ משחת שיניים מיוחדת או כל פתרון אחר. תודה רבה!

אם אכן שנוי הצבע חמור , אני מציע שתגשו ליעוץ אצל רופא שיניים מומחה לילדים הוא יברר האם זו צביעה מסיבות חיצוניות או מסיבות אחרות וייעץ לכם כיצד לנהוג.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים