צמיחת שיניים לאחר עקירות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

22/10/2017 | 22:03 | מאת: שרון

שלום ילד בן 8 ילד בריא , לפני 4 חודש הומלץ לי ע״ י רפואת השניים לעקור את שיניו העליונות הקדמיות ( חלביות )וזאת לאחר שהרופאה ראתה בצילומים שהן זזות עד היום לא צמחו לו הקבועות לפני מס ימים הייתי שוב אצל הרופאה והיא שוב עשתה לו צילום ולפי הצילום רואים שאין שינוי בשיניים הקבועות הן עדיין לא התקדמו מהצילום הראשון ( מעל החניכיים ) אני ממש מודאגת מה לעשות ?? יש לציין שלפני שנה נפלה לו שן תחתונה וצמחה לו קבוע לפני מס חודשיים

אם רק לאחרונה בקעה אצל הילד השן החותכת התחתונה, הרי שקצב הבקיעה אצלו אטי .צריך לראות אם יש התחלת ספיגה של השורשים בשיניים העליונות וייתכן שזהו קצב הגדילה הנורמלי של הילד ואין סיבה לדאגה. היה עדיף אם ניתן היה לראות את הצילום

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים