שיניים טוחנות זמניות לילדים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

16/08/2017 | 14:36 | מאת: שרי

בני בן 4.5 עבר טיפול בהרדמה בשניידר בעקבות עששת ילדים שממש פגעה לו בהרבה שיניים כנראה ששיניו רגישות מאוד. בטיפול הרופאה פשוט עקרה לו את כל הטוחנות למטה. ממש בחוסר מקצועיות וחוסר רגישות. היא הודתה שלא ניסתה אפילו להציל. האם יש דרך לתותבות או משהו כדי שיוכל לאכול?? הוא ניזון רק ממחיות ומעדנים

אם אכן נעשו עקירות רבות של טוחנות והדבר מפריע לאכילה ניתן לבחון אפשרויות של הכנת "תותבות" להשלמת החסר. כל זה תלוי בצורך הממשי וכן בשיתוף הפעולה של הילד והמשפחה. רופא מומחה ברפואת שיניים לילדים יכול לעזור לכם או להמליץ לכם היכן ניתן לקבל טיפול מסוג זה. באוניברסיטה למשל וכד'

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים