"תחילה" של חור האם לעשות סתימה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

06/06/2017 | 14:30 | מאת: יעל

שלום רב. הייתי עם בני בן שלוש וחצי אצל רופאת השיניים. היא ראתה תחילה של חור באחת השיניים ואמרה שהיא לא רוצה כרגע לטפל כי "החומר לא נהרס" ועם צחצוח נכון הנזק יעצר. אני רוצה לשאול, האם זה נכון שלא לטפל עדיין במצב כזה והאם צחצוח נכון אכן יכול לעצור את הנזק. אני מאוד חוששת שהחור ילך ויעמיק ללא טיפול. תודה רבה, יעל.

07/06/2017 | 13:15 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

חשוב לפנות לרופא/ה שיניים מומחה לילדים (עם תעודת מומחה של משרד הבריאות) על מנת לקבל אבחנה נכונה והתאמה של הטיפול. אכן מוקדי עששת יכולים להתקדם במהירות, חשוב לקבל את הטיפול המתאים ולהיות במעקב צמוד.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים