שן קדמית לא צומחת לבת 11.5

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

19/05/2017 | 09:04 | מאת: לורי

שלום. הילדה שלי בת 11.5. לפני שנתיים עקרו לה שן חלב קדמית ךמעלה ועד עכשיו היא לא צומחת. היינו אצל רופאה והיא כבר שנה אומרת שהשן בסוף תצא, ששום דבר לא חוסם אותה ושרואים אותה כבר מתקרבת לקצה של החניכיים. המצב הזה כבר שנה, הילדה מתוסכלת, היא מתקרבת לבת מצווה, ואני לא יודעת מה לעשות. האם לחכות עוד או שבכל זאת אפשר לעשות משהו כדי לזרז את זה? האם כדאי? תודה רבה.

25/05/2017 | 22:10 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

אם מדובר באחת מהחותכות אזי מדובר בעיכוב משמעותי וצריך לבדוק לעומק. אם מדובר בניב עליון מבחינת גיל זה עדיין לא מאוחר , חשוב להיות במעקב . תמיד ניתן לפנות לחוות דעת שניה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים