שן קדמית שבורה בתחתית שלה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

16/05/2017 | 07:17 | מאת: מיכל

אתמול התינוקת שלי בת שנה, חזרה מהמעון עם קצה שן קדמית שבורה. מדובר בשן השמאלית הקדמית, מה שנשבר הוא הקצה התחתון בצד שמאל שלה, כלומר החלק העגול מלמטה ירד, כבר לא עגול וחלק אלך קצת משונן כזה. הלכתי לרופאת שיניים של הכללית, שלא הצליחה לראות שום דבר כי התינוקת קצת התנגדה, אבל הכניסה מראה קטנה ולא ראתה כלום. טענה שהכל בסדר אבל השן נשברה, כבר לא ישרה כמו שהיתה אלא קצת עקומה כי אין את החלק העגול שמסיים את השן למטה. מעבר לכעס שלי על הגן, מה זה אומר לגבי השן?

25/05/2017 | 22:04 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

נא לגשת לבדיקה אצל רופא/ה מומחה לרפואת שיניים לילדים, לא ניתן לתת לך תשובה רצינית ,ללא בדיקה וצילום.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים