שן קבוע מתנדנת מה לעשות???

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

10/04/2017 | 10:09 | מאת: סופיה

שן קבועה מתנדנדת לי ואני בת 10 וחצי אני בכיתה ה והרופא אמר לי שהשייניים שלי מתקדמות כמו בכיתה ו . ואני לא יודעת מה לעשות יש לי שני. שניים מתנדנדות ניבים אני חושבת שהם חלביים והם מתנדנים וגם השניים הקדמיות והקבועות (בטוח) ואני לא חושבת שיש לי עוד חלביות חוץ מאלה שמתנדנדות מה לעשות ? כדאי לי לעקור את השן לשיניים הקדמיות ולשים חדשות

19/04/2017 | 13:08 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, צריך להיבדק אצל רופא שיניים לילדים. אם אכן מתנדנדות, יבדקו מה הסיבה ויבחנו כיצד לעזור לך . לא עוקרים שיניים קבועות , ודאי לא קדמיות. אין שום תחליף יותר טוב מהשן המקורית.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים