מפרק ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/10/2002 | 16:12 | מאת: מיכאל

אני בן 74 ,סובל מפולינוירופטיה. לאחרונה אובחנה שחיקה סחוס במפרק ירך והומלץ ניתוח החלפת מיפרק.אני מבקש לדעת איזה חלופות קיימות.מצבה הנוירולוגי של הרגל לא טוב. הכאבים נסבלים.אבקש דעתך. מיכאל

ניתוח עושים לטיפול בכאב. החלופות האחרות הן תרופות נגד כאב. תרופות נגד דלקת ופיסיותרפיה. במצביםבהם הנזק למפרק הוא מתון ניתן גם להעזר בחומרים "מגיני סחוס" שיש בהם גלוקוז אמין וכונדרואיטין סולפט.

07/10/2002 | 08:41 | מאת: דודה

במהלך השנה האחרונה אובחנה אצלי שחיקת סחוס בברך ימין. לאחרונה הפכו הכאבים קשים מנשוא ואינני מוצאת פתרון מניח את הדעת שיאפשר לי המשך תפקוד סביר. הנני בת 52 ! אשמח לקבל המלצות שיאפשרו התמודדות עם הבעיה.

מנהל פורום אורתופדיה