ברכיים ורצועות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/10/2002 | 09:50 | מאת: ג'וני

שלום לאחר תאונת דרכים נקרעו לי הרצועה הרוחבית והרצועה הצולבת. הוחלט שלא לנתח, אלא לעשות רק פיזוטרפיה אינטנסיבית. האם ניתן לטפל בברך וברצועות גם בצורה אלטרנטיבית ? להקל על הכאב ולרפא את הרצועות בצורה מהירה יותר, ללא פגיעה ? תודה

לא ברור לי על איזה אלטרנטיבה אתה מדבר. האלטרנטיבה העקרית שאני מכיר - לטיפול במקרה שלך- היא טיפול בניתוח.

05/10/2002 | 19:26 | מאת: ג'וני

אבל אמרו לי שלא צריך ושאפשר להסתדר בלי - זה נכון ?

יתכן שלא צריך - אניהרי לא מכיר את מצב ברכך - אבל אתה שאלת אודות האלטרנטיבה .

מנהל פורום אורתופדיה