כאבים בצוואר ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/10/2002 | 22:07 | מאת: רענן

שלום שמי רענן אני בן 24 ויש לי היסטוריה של 4 פריצות דיסק מותניות וקרע של גיד בקרסול. כחצי שנה אני סובל מכאבים בצוואר הירך ובמפשעה אך לא נתגלו שברים כלשהם אני עדיין במהלך של בדיקות ובירורים אני יודע לכם אם תתנו לי עצה שתעזור לי אם הכאבים בינתיים . בתודה מראש רענן

איני מבין איך אתה יודע שהכאב מקורו בצואר הירך דווקא אך ניחא. בכל מקרה בנתיים מומלץכי תשתמש בתרופה נגד כאב מוטב להתחיל בתרופת פשוטות כמו אקמול או אופטלגין ואם לא יועי יש המון תרופות אחרות בשוק.

מנהל פורום אורתופדיה