ניתוח לשיחזור ACL

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/09/2002 | 23:06 | מאת: בן

שלום רב אני בן 22 עברתי ניתוח לפני חודשיים (בידיוק) לשיחזור ACL ובנוסף הוצאת קרעים של מניסקוס חיצוני ניתוח בוצע בשיטת הוצאת גידים מהפיקה ולכן יש לי חתך של 10 ס"מ אני עדיין מרגיש כאבים בצד פנימי (MEDIAL) כאשר אני עומד רק על אותה הרגל ומנסה לכופף אותה ( כל המשקל על הרגל) האם הכאב הזה עדיין צריך להיות ? ומתי בערך הוא יעבור (אגב יש לי טווחים מלאים) ובגלל זה גם אני לא יכול לרוץ . דבר נוסף הוא שכל הצד החיצוני של הברך "רדום" כאילו לא מורגש ככה צריך להיות? האם זה יעבור לגמרי? ומהו זמן המינימלי שצריך לחקות כדי לחזור לפעילות ספורטבית כדי לא לגרום נזק. תודה מראש בן

תקופת ההחלמה יכולה לקחת 3-6 חדשים. תחושת הרדימות בצד החיצוני יכולה להשתפר עם הזמן אך סביר להניח שתהיה שם תמיד.

מנהל פורום אורתופדיה