עצמות בולטות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/09/2002 | 20:37 | מאת: אלומוני בן 17

שלום רב! אני נער בן 17 ויש לי בעיה... בנוסף לעקמת יש לי עצמות בולטות בגב "כנפיים" ודבר זה אינו אסטטי ולפעמים לא נוח כשאני יושב על משענת שיחה אני מרגיש את העצמות אלה וזה כואב רציתי לדעת איזה פיתרון יש לעקמת ועלצמות הבולטות חוץ מניתוחים שאין לי את אמצעים הכספיים לבצע אותם.. האם שחייה ואימון גופני יכול לשפר את היציבה שלי ואת הבעיות הנ"ל בתודה רבה אלמוני

אין דרך לענות לך תשובה בעלת ערך בלי לראות על מה מדובר. . פנה לאורתופד

מנהל פורום אורתופדיה