עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/09/2002 | 05:45 | מאת: יעל

מהי האבחנה : pain shoulder 1 t arthralgia כיצד להתייחס לממצא ומהו הטיפול המומלץ תודה.

זו אינה אבחנה אלא תרגום לאנגלית וללטינית של התלונה "כואבת לי הכתף" . היום בכל הקופות עובדים הרופאים עם תוכנת ניהול תיק רפואי שדורשת ממך להכניס רק אבחנות הנמצאות ברשימת האבחנות שבתוכנה. מכיוון שהתוכנה מגושמת ולא ממש ידידותית לרופא מחפשים הרופאים אותן אבחנות שקל להכניסם לגליון מה גם שלעיתים קרובות אין להם , עדיין , אבחנה וזה ממש מצב מסורבל שכן המחשב דורש ממך לכתוב משהו בשדה האבחנה.

מנהל פורום אורתופדיה