לאחר שיחזור ACL

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/09/2002 | 17:21 | מאת: דניאל

שלום, ביצעתי ניתוח שיחזור ACL לפני 11 חודשים אצל ד"ר טיין בבי"ח השרון- לפני הניתוח סבלתי מפריקת הברך פעם בכחצי שנה אך פרט לכך לא היו תופעות אחרות, ( בניתוח נלקח שתל מעצם הפיקה והשוק והגיד שביניהם ), מאז הניתוח לברך אין טווח תנועה מלא לא בישור ולא בכיפוף, אני סובל מכאבים חזקים, ונקישות בברך למרות פיזיוטרפיה יומיומית - מה ניתן לעשות ע"מ להחזיר את הברך למצבו התקין

מכיון שיכולות להיות מספר סיבות למחושיך ומגבלותיך עליך לפנות לאורתופד וטוב מכל לזה שניתח אותך כדי שיבדוק יאבחן ויציע .

מנהל פורום אורתופדיה