לד"ר -כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/09/2002 | 14:19 | מאת: ליאור

אני בת 22 וסובלת מכאבים חזקים בגב . לפני שנה ב- 7/7/2001 עברתי תאונת דרכים וכתוצאה מכך נפלתי על הגב. מאז אני סובלת מכאבים ודקירות בעיקר בגב התחתון. נבדקתי אצל אורטופד שהפנה אותי פעמיים לטיפולי פיזיוטרפיה בגב +כולל תרגילים אך זה לא עזר כי עדין יש לי כאבים ... בנוסף עברתי צילומים בגב התחתון,הופנתי לבדיקת C.T ע"ש מותני ובנוסף ביצעתי גם מיפוי עצמות -והכל נמצא תקין.עכשיו אני שוב מתחילה סדרת טיפולים פיזיוטרפים שגוזל לי זמן ואני בטוחה שזה לא יעזור לי... המצב הזה מתסכל אותי כי קשה לי לתפקד כמו שצריך בעבודות למינהן, אני לא מסוגלת לעמוד על הרגליים או לשבת לפחות חצי שעה בשקט וכבר מתחיל להיות לי כאבים בגב התחתון. המצב גרם לי להמון ימי מחלה עד שלבסוף פוטרתי מהעבודה.(עבודה עם מחשב) לבסוף. אודה אם תענה לי מה אפשר לעשות עם המצב הנ"ל ליאור!

האםאת באמת רוצה תשובה ממשהוא שלא בדק אותך ולא ראה את הצילומים?

29/09/2002 | 22:50 | מאת: ליאור

רציתי לשאול האם יש אפשרות שהרופא טעה ולא בחן טוב טוב את הצילומים שראה??

מנהל פורום אורתופדיה