אוסטיאוארטריטיס במפרק הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/09/2002 | 00:02 | מאת: רחל

האם יש חידושים בטיפול בבעיה זו? פיזיוטרפיה? איזה ספורט? תרופות צמחיות (מגה גלופקס, קרטילגו ודומיהן) מה הדעה לגביהן? האם יש פעולה כירורגית טרום ניתוחית?

יש כל הזמן חידושים. השאלה עד מתי את מעודכנת. הכניסי בחיפוש את הערך "אוסטאוארטריטיס " ותמצאי עידכונים. פיסיותרפיה וכן פעילות גופנית הנם חשובים מאד ומהוים אבנייסוד בטיפול קרטילגו ומגה גלופלקס אינן צמחיות. נהפוך הוא הן מיוצרות משיירי סחוס של בעלי חי. למרות זאת הן בעלות ערך כ"מגינות סחוס". כיצד תיתכן פעולה כירורגית טרום ניתוחית שהרי ניתוחי זה כירורגי.

מנהל פורום אורתופדיה