כאבי גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/09/2002 | 12:59 | מאת: אורן

שלום רב. אני סובל חודש מכאבי גב .בבדיקה ידנית של אורטופד נמצא .רגישות מימוש עמש 80/80 slr כוח גב רפלקסים ותחושה שמורים וסימטרים גפיים תחתונות.שאלתי במה מדובר מה הטיפול.אני בן 32 אני מיתהלך בצליעה במשך שנה וחצי אחרי תאונה הצליעה לכול החיים.האם בצילום ניתן לראות נזק מסוים.תודה על התשובה.

מדובר ב"כאב גב תחתון לא ספציפי" וזה אומר שיש סיכוי טוב להחלמה תוך מספר שבועות. צילום עשוי לגלות ממצאים במקרים מסויימים אך אין שום דחיפות לבצע אותו.

מנהל פורום אורתופדיה