בעיה בקור

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/09/2002 | 21:44 | מאת: ב.ב

ד"ר שלום מזה שנה אני סובל מacute tunnel syndrom (מקווה שרשמתי נכון) בכף רגל שמאל. כל בוקר אני קם עם כאבים. רציתי לשאול כמה שאלות: 1) האם יכול להיות שקור גורם לכאב רב יותר? 2) מה עלי לעשות כדי שלא יכאב- האם יש טיפול לכך? ניתוח? 3) האם ישנן פעולות שעלי לא לעשות (האמת שלא כואב לי לאחר פעילות גופנית יותר משברגיל). תודה

מכיון שאין דבר כזה ACUTE TUNNEL SYNDROME אני צריך להתחיל לנחש .במקום זה אני מציע שתבדוק עוד פעם מה ברצונך לשאול.

מנהל פורום אורתופדיה