מבנה גוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/09/2002 | 19:13 | מאת: אבי

שלום לד"ר לב אל אסא שאלתי האם יש דבר כזה מבנה גוף צר רחב ובינוני ועד כמה זה משפיע על המראה והמשקל? ועוד שאלה האם יש דבר כזה עצמות כבדות ואיך שני הדברים קשורים אחד לשני תודה

אין דבר כזה עצמות כבדות . יש חלוקה של בני האדם לשלשה טיפוסים לפי "העובי". החלוקה הזאת היא פשטנית וחסרת חשיבות ואין לה שימוש מעשי.

22/09/2002 | 23:41 | מאת: אבי

השאלה האם עובי העצמות (מבנה הגוף) משפיע על המשקל? נראה לי שזה משפיע אבל באופן מזערי כי העצמות הכי כבדות בעולם הן 3 וחצי קילו. אני צודק? למשל בשני בני אדם באותו גיל,גובה,אחוזי שומן שלא מתאמנים אבל מבנה גוף שונה, מה לערך יהיה ההבדל בקילוגרמים? תודה

מנהל פורום אורתופדיה