osteochondroma

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/02/2000 | 13:31 | מאת: דני

לד"ר למדן שלום! 18.2.00 אין לי מילים להודות לך, על התשובה המקיפה, בנוסף בירצוני לציין לך בדיוק את מיקום הממצא " באספקט פנימי של טיביה פרוקסימלית ", כמו כן לציין שבמכתב שיחרור כתוב בבדיקה: ברך ללא נפיחות אודם או חום מקומי ללא נוזל תוך מיפרקי. רגישות למישוש באספקט פנימי,2 ס"מ תחת פקק מפרקי. לציין שכאשר הגענו למיון הילדה כבר יכלה מעט לקפל את הברך אבל בזמן שהגעתי אליה הברך במפורש היתה מוגבלת בתנועה, וכל תזוזה היתה כרוכה בכאב עצום, זוהי לא פעם ראשונה שהדבר קורה אבל בפעמים הקודמות היא רק צלעה על הרגל ולאחר זמן הכאב חלף, הפעם הוא נשאר מדי פעם מחריף ומדי פעם יש הקלה. האם המיקום שתארתי מוכר לך כמקום שיכול להיתהוות בו הגידול הנ"ל? המון תודה ואין ספק שניפנה לעוד אורטופד כבר ביום א', ונשמח לחזור אליך עם בשורות טובות, אני די אופטימי. שבת שלום דני אשמח עם תענה עוד היום, מקווה שלא מראה זאת כבקשה חצופה.

שלום דני, המיקום הינו שכיח אם כי שוב, הסימפטומים החמורים אינם מאוד אופייניים. אני משוכנע שאורתופד יוכל בבדיקתו לוודא אם ממצא זה הינו אכן הסיבה לכאב. בהצלחה.

מנהל פורום אורתופדיה