כאבים חזקים בפרק החיבור עם האגן ירך שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/09/2002 | 11:18 | מאת: משה

מזה חודש אני סובל מכאבים בחלק האגן השמאלי באיזור שמחבר את הרגל לאגן קיימות תנועות ,כגון הזזת כף הרגל שגורמות לי כאבים חזקים בבדיקת מיפוי עצמות התגלה : ריכוז מוגבר בראש הפמור משמאל, מתאים לנמק אווסקולרי השאר תקין מה סוג הטיפול לבעיה מסוג זה? תודה מ.

האיבחון של נמק אוסקוליר אינו מבוסס על מיפוי עצמות כך שעל מנת לענות לך יש להשלים את האבחנה ורק אז ניתן יהיה לדבר על טיפול. . איזה בדיקותעוד יש לעשותאני בטוח שהאורתופד שלך ידע.

מנהל פורום אורתופדיה