עקמת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/09/2002 | 00:37 | מאת: אורן

אני בחור בן 27 ואני סובל מספר שנים מעקמת בגב העליון. לפי תוכנית טלויזיה בה צפיתי לפני מספר שבועות בו הוסבר על התעקמות חוליות הצוואר כלפי חוץ וכך נוצרת גיבנת קטנה המתחברת לגב. הבנתי כי מדובר באותה תופעה בה אני סובל. הבנתי שיש טיפול מיוחד בו משחררים את חוליות הצוואר עד שהם חוזרים למקומם ע"י עיסוי החוליות. הייתי רוצה לדעת היכן אני יכול לעבור טיפולים מסוג זה באזור מגורי (באר שבע) ולמי לפנות על מנת שאקבל את הטיפול הנכון לבעיה זו. בתודה מראש אורן

למיטב הבתני לא מדובר אצלך בעקמת אלא בלורדוזיס צוארי. אשר לטיפול שאתה שואל עליו איני יודע על מה אתה מדבר בדיוק אך יש לי עצה אחת אל תיקח את הנאמר בטלוזיה ברצינות יתר על המידה, הם צריכים להעביר את הזמן בין הפירסומות ולא ממש מעניין אותם כמה זה רציני.

23/09/2002 | 23:08 | מאת: אורן

תודה לך על תשומת ליבך לענין אך לפי הבנתי בתוכנית הזו הרופא שהסביר היה ד"ר יצחק בכר והוא הסביר שיש לטפל במצב זה ויש לפנות לכירופרקטור. שאלתי היא האם יש טיפול כלשהו על מנת לשפר עקמת צוארי או שצריך פשוט לחיות עם זה.

מנהל פורום אורתופדיה