כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/09/2002 | 22:10 | מאת: שירי

נכבדי שלום האורטופד שלי נסע לחופשה ל3 שבועות, קבלתי תוצאות צילום ct באם לא קשה וניתן לקבל הסבר לתוצאות שלהלן: טומוגרפיה מחשבית של ע"ש מותני s1-L3 במרווח הבין חולייתי s1-L5 הודגמה פרוטרוזיה אחורית ימנית של הדיסק. במרווחים L4-L3 ו- L5-L4 אין עדות ללחץ על השק התקלי. סקוליוזיס קלה. ישור הלורדוזה הלומברית. ובאם אפשר מה ניתן או צריך לעשות תודתי נתונה מראש שירי

הממצא המשמעותי היחיד הנופרוטרוזיה בעברית בלט של הדיסקה הבין חולייתית אשר למה צריך לעשות התשובה לכך אינה ניתנת לפי ממצאי הט.מ אלא לפי א. חומרת הכאב. ב. מחושים נוספים. ג. ממצאי הבדיקה הגופנית. חכי בסבלנות לאורתופד שלך שאני מקווה מכיר את הנתונים.

מנהל פורום אורתופדיה