דלקת בגיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/09/2002 | 20:16 | מאת: אייל555

שלום יש לי בעייה בגיד אכילס דלקת אני שואל מתיי יעבור לי הבעייה הייתה תקופה שלקחתי בהמלצת האורטופד msnכדורים תוספי תזונה +ברומלין וזה עזר לי עכשיו אחרי שהפסקתי לקחת אחרי4חודשים התחיל לי שוב כאבים בשעת שאני עוסק בפעילות גופנית מה אתה ממליץ לי לקחת עשיתי הכול כוללגלי קול וזה לא עזר לי אני ממש מיואש מקווה שתתן לי פיתרון לבעייה

איני יכול לדעת מה חומרת הנזק שקיים כבר בגיד אכילס שלך בכל מקרה חשוב מאד לבצע מתיחות סדירות של הגיד מה שיכול למנוע השנות של הדלקת ולנוח בעת החמרה. אם שום דבר לא עוזר כגון מנוחה טיפול ל מקומי על ידי מסג' עמוק ו הדבקת מדבקות אלסטיות (TAPING ) יש טיפול על ידי ניתוח.

21/09/2002 | 11:03 | מאת: אייל555

מה זה המדבקות ומה הם עוזרים ואיפה ניתן לרכוש אותם ומה מחירם

מנהל פורום אורתופדיה