דחוף!!!!!!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/09/2002 | 06:44 | מאת: אורה

היי בנות הודעות לא משמחות לי. כזכור אני בשבוע 23, להריוני.. עשיתי היום סקירת מערכות מאוחרת וזאת לאחר שהרופא הפרופסור שלי לא המליץ לי לעשות סקירה מוקדמת. הרופא עשה את כל הבדיקות ועבר איבר איבר עד שהגיע לכפות רגליים ושם נעצר. הרופא התחיל למלמל משהו ומיד קרא לפרופסור, הרופא הפרטי שלי. מסתבר שיש לי club foot זו מחלה מסובכת מאוד של כף הרגל שהילד צריך לעבור בה הרבה ניתוחים עד שאם בכלל יוכל ללכת. בנוסף לכך, הרופא התקשה לראות את הראש של העובר, אבל הוא טען שגם שם לפי דעתו יש בעיה(למרות שקודם לכן הוא ראה את כל חלקי הפנים) בבקשה בבקקשה עזרה מהירה, אני משתגעת......

אינני יכול לעזור בעניין הפנים אך בענין כף הרגל הקלוטה מדובר בטיפול אמנם ממושך אך אין צורך בהרבה ניתוחים . כיום ניתן לטפל על ידי תקופה בת 3 חדשים בהם מחליפים גבסים ואחר כך עושים ניתוח אחד ממש קטן וממשכים עוד חודש בגבס ואחר כך בסד עם נעלים מיוחדות למשך שנה כל הים ואחר כך עוד שנתיים שלש רק בלילה.

מנהל פורום אורתופדיה