צילום בSTRESS של הרצועות בכרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/09/2002 | 16:36 | מאת: עידו

עשית היום צילום בSTRESS של הרצועות בקרסול , אני חצי שנה לאחר ניתוח של שיחזור רצועות , ויש לי צילומים מלפני שנה . השוותי בינהם והמספרים שונים , בצילומים מלפני שנה המספרים נמוכים יותר. מה פשר הדבר? מה המספרים מציינים ? האם הצילומים מראים על כך שמצב הרגל השתפר או לא?

לא ברור לי על איזה מספרים אתה מדבר. מה שמודדים בצילומי עקה של הקרסול היא הזוית שבין הכיפה של עצם התלוס למשטח המפרקי של עצם השוקה. שחזור מוצלח צריך להביא להקטנת הזוית

מנהל פורום אורתופדיה