תרופה בשם vioxx

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/09/2002 | 12:10 | מאת: רויטל

שלום קיבלתי את התרופה לטיפול בכאבים בעקב. האם ידועות תופעות לוואי לתרופה זו? אני שואלת כיוון שהתקשתי להרדם וחשתי מתח רב. בתודה רויטל.

19/09/2002 | 12:54 | מאת: נחי

אם תקראי את עלון המידע המצורף לתרופה תראי שיש לה תופעות לוואי מפה ועד להודעה חדשה. השתמשתי בה עקב כאבים וזה לא עזר. לדעתי זו לא תרופה. זה רעל.

כמו כל תרופה גם ויוקס יש לה תופעות לואי. בלעון המצורף לתרופה מצויינת רשימה ארוכה של תופעות אך רובן הגדול הןנדירות ביותר ומ השחשובחלק גדול מהן מופיע גם כשנותנים לאנשים טבליות של קמח. התופעות השכיחות לגבי ויוקס הן הפרעות במערכתהעיכול כמו בחילה שלשול כאב בטן. י שגםסכנה בעלייתלחץ דם אצלחוים המטופלים בתורפות נגד לחץ דם וכן סכנתפגיעה בכליות כל אלהכמובן בסיכוינמוך מאד. התרופה היא תרופה נוגדת דלקת ולא תרופה נגד כאב. הפוגת הכאב מושגת כאשר הדלקת שוכחת. יש לה יתרון אחד גדול בהשואה לתרופות נוגדות דלקת מדור קודם והואהעובדה שהיא אינה גורמת לדימום ממערכת העיכול .

מנהל פורום אורתופדיה